Hledáte psychické uvolnění a vzrušující erotiku?

Hledáte psychické uvolnění, relax a zároveň vzrušující erotický zážitek? Pak zamiřte své kroky do našeho luxusního salonu Mataharisalon, kde zažijete spoustu něhy, vzrušující intimity ve dvou. Naše slečny se postarají o to, abyste se u nás cítili jako v ráji a vaše tělo dostane spoustu péče, kterou si zasluhuje.

Najdete u nás prostor pro váš osobní odpočinek v dnešní rychlé a uspěchané době. Budete si připadat jako v jiném světě, ale ujišťujeme vás, že naše slečny masérky jsou skutečné! Postarají se o vaše unavené a přetížené svaly a zároveň dojdete spolu s tím i k uspokojení vaší duše, zažijete obrovské a uspokojující libido.

Náš salon dbá na to, aby profesionální masérky a zároveň maséři (pro dámy) splňovali statut certifikovaných masérů. Mají velké zkušenosti a neustále se profesně zdokonalují tak, abyste byli s jejich službami spokojeni.

žena domina

Poskytnou vám profesionální, a přitom eroticky smyslnou https://www.databazeknih.cz/knihy/80-dni-barvy-smyslnosti-176520%3Fc%3Dall masáž, kdy budete pod jejich zkušenýma rukama a tělem pociťovat stále se zvyšující vzrušení od samého počátku masáže a touhu po uspokojení. Té dojde samozřejmě vaše fyzické tělo i vaše duše. Každá erotické masírování zahrnuje i ruční vyvrcholení, kdy masérka jemnými a zároveň dráždivými hmaty hladí a laská vaše intimní partie až k samému bombastickému orgasmu.

Z našich taktních služeb si můžete vybírat v klidu svého domova a slečnu, která vás zaujala, si objednáte přímo na stanovený den a hodinu.

BDSM sex

Vybírejte si z klasické erotické anebo body-to-body masáže, masáže penisu, foot job, lap dance striptýzu, lávových horkých kamenů. Pánové, kteří u nás zažili masáž prostaty, se pro obrovské vzrušení vracejí a požadují speciálně tuto masáž. V naší nabídce najdete také i lehké BDSM i klasické BDSM ve vší diskrétnosti. Už o BDSM nemusíte snít, přijďte ji zažít k nám!

Nabízíme i erotickou masáž pro páry anebo erotické masáže vysloveně pro pány a vysloveně pro dámy.