Zaznamenejte svůj život do fotoalba

Těhotenství je vzrušujícím a skutečně vzácným obdobím, které si chce každá nastávající maminka užít tak, aby na něho nikdy nezapomněla. A protože to není jen tak běžné období a zpravidla se objevuje v životě ženy jen pár krát nebo dokonce jednou, je pochopitelné, že se k němu musí vázat nezapomenutelné vzpomínky. A jak se k nim nejlépe dostat? I přes focení.
miminko v hnízdě.jpg

Vyšpulit bříško a připravit se

Mnoho lidí má pocit, že profesionální focení je příliš moc hrané a trochu nějak strohé. To však není úplně pravda. Záleží na tom, jak se k němu postavíte a jakou máte představu o tom, že by měly finální fotky vypadat. Pokud si přejete bezprostřednost a kouzlo okamžiku vyfotit přirozeně, váš výběr fotografa musí být důkladný. V případě, že si chcete odnést z vašeho těhotenství vzpomínku v podobě vyfocení vašeho zakulaceného bříška, nemějte zábrany a vymyslete si, jak si to představujete. Můžete si vybrat smyslné vyfocení jen ve spodním prádle nebo decentní zahalení nějakou látkou jen na vašich intimních místech.
Ještě lepšího efektu a fotek, na které budete rády vzpomínat, docílíte díky přítomnosti vašeho partnera (otce dítěte), který se focení zúčastní. Příchod vašeho miminka není jen o ženě, která ho nosí, ale především o lásce vás dvou, ze které vzešlo.
novorozeně na ruce.jpg

Miminka to všechno prospí

Pokud jste se rozhodly pro focení vašeho děťátka po porodu, musíte tak učinit ještě v době šestinedělí. Čím menším miminko, tím lépe. Na focení pár týdnu po porodu je něco skutečně jedinečného. Miminka jsou ještě krásně zmuchlaná, často mají ještě šupinky na kůži, které časem samozřejmě zmizí, ale díky tomu, jak jsou v tomto období křehká a také ospalá, můžete si být jisté, že zachycení tak neopakovatelné chvíle bude probíhat bez problémů. Díky tomu, že se toto focení dělá převážně brzy po narození, má fotograf lepší možnosti k tomu, aby byla fotka dokonalá. Může si ho nasměrovat a otočit tak, aby se fotka povedla za všech okolností, protože malé děti většinou focení prospí, díky čemu krásně spolupracují.
nápisy na břiše.jpg

Fotoalbum je už navždy

Tato nesmírně vzácná památka je už navěky. To znamená, že vše, co se v průběhu života vašeho dítěte zachytí do objektivu a vyvolá v podobě fotografie, bude pro něho vzpomínkou na celý život. Využijte tedy příležitost, která kdysi nebyla tak dostupná a možná a věřte, že nikdy nebudete litovat.