Vyšší společnost

Myslím si, že opravdu každý člověk by chtěl být v té společnosti, kde se opravdu hodně baví a kde má taky spoustu známých anebo kamarádů. A já nejsem výjimka. Protože taky nejraději jsem v takové společnosti, kde máme opravdu stejné či podobné záliby. A vzpomínám si, když jsem šla se svým přítelem k jeho rodině. Bylo jich jsem asi patnáct lidí, bylo to ve velkém sále, kde jeho příbuzní slavili narozeniny. A byli to dva páni, kteří byli dvojčata, takže to samozřejmě slavili všechno zároveň. A musím uznat, že jsem se ale v té jeho rodinné společnosti necítila vůbec dobře.

Líbí se mi prima společnost.

Byli tam sice příjemní lidé, ale měli takové zvyky a takové chování, který jsem vůbec neznala. Abych pravdu řekla, styděla jsem se někdy sama za sebe, protože jak přítelova rodina byla opravdu, tak extrémně slušná, že až mě to zaráželo. A přišlo mi to vtipné. Kolikrát jsem ani nevěděla, jak se mám zachovat v dané situaci, abych tu společnost vůbec neurazila. Nakonec jsem si řekla, že raději si sednu na židli ke stolu a budu ticho a budu jenom sledovat ostatní lidi, jak se chovají. A nejhorší také na tom bylo, že jsem vůbec nevěděla, jaké příbory mám, na jaké jídlo použít.

Veselost je krásná.

Bylo tam asi sedm příborů anebo možná i devět, vůbec jsem nevěděla, jaké příbory mám, na jaké jídlo použít. A taková vysoká společnost je opravdu velice pěkná a zajímavá, ale vůbec není pro mě. Já se v tomhle vůbec nevyznám, takže to také nakonec dopadlo tak, takže jsem se po dvou měsících s přítelem rozešla, protože jsme se postupem času vůbec nepadli do oka a taky jsme měli potom jiné záliby. Přítel je takový hodně konzervativní, zatímco já jsem měla raději divočejší styl způsob života. A jakou společnost lidí máte vy nebo jakou společnost vůbec vyhledáváte? A někomu je dokonce jedno, kde se nachází, hlavně že není nikdy sám. Někomu samota opravdu dost vadí, takže vyhledává jakoukoliv společnost.